Följ Best Western Hotels & Resorts i Skandinavien

BEST WESTERN Park Airport Hotel rustar för framtiden och totalrenoverar.

Nyhet   •   Jun 29, 2015 07:01 CEST

För att möta det ständigt växande behovet av hotellnätter ute på Arlanda gör familjen Azizsson, ägare av BEST WESTERN Park Airport Hotel, en totalrenovering och utökar samtidigt antal rum från 98 till 124. Hotellet väntas öppna igen den 1 september 2016.

Huset kommer bland annat genomgå ett stambyte med ny ventilation och får ett helt nytt yttre och inre, med renoverade faciliteter över hela byggnaden. Utöver nya badrum renoveras även rummen från grunden och utrustas med nya sköna sängar, möbler och gardiner i en modern och elegant stil. Även gemensamma utrymmen som matsalar, lounger, bar och reception kommer att renoveras helt och bli en viktig del av hotellets nya fräscha helhet.

-Vi ser att Arlanda är ett område som hela tiden expanderar och behovet av hotellrum fortsätter att öka, så det känns helt rätt att göra denna satsning, säger Birgitta Azizsson, Hotellchef på BEST WESTERN Park Airport Hotel. Hon fortsätter: - Det känns oerhört spännande att få vara med om detta projekt och vi ser verkligen fram emot att få sälja en produkt i toppskick som vi kan känna oss stolta över.

För ytterligare information kontakta:
Birgitta Azizsson, Hotellchef
BEST WESTERN Park Airport Hotel
Tfn: 070 453 29 19
Email: birgitta.azizsson@arlandahotellby.se

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Agree With Privacy Policy