Följ Best Western Hotels & Resorts i Skandinavien

Bo på hotell för Bris.

Nyhet   •   Jun 15, 2015 07:00 CEST

Sommarlovet kan vara en extra tuff period för de barn som utsätts för våld i sitt hem. För att hjälpa till att uppmärksamma och samtidigt samla in pengar till Bris arbete för utsatta barn, har hotellkedjan Best Western startat kampanjen SommarBris, som började i juni.

Best Western har arbetat med Bris sedan 2004 och har totalt samlat in över 700 000 kr till Bris genom olika kampanjer och aktiviteter. Bris är även integrerat med Best Westerns lojalitetsprogram – Best Western Rewards. De poäng som resenären tjänar på sina övernattningar kan användas till att betala medlemskap i Bris eller till att skänka en gåva.

I år har företaget dragit igång kampanjen SommarBris.

- På sommaren är det väldigt många barn som har det trassligt i sina familjer. Det är därför extra viktigt att Bris kan hålla sin jourtelefon och chatt öppen under den perioden, säger Magnus Sjödin, Sponsor och Partneransvarig på Best Western Scandinavia och fortsätter

- Samtidigt har vi många barnfamiljer som bor på våra hotell just under sommaren. Därför har vi skapat SommarBris – en kampanjkod som ger familjen 20 % rabatt när de bor på Best Western under förutsättning att gästen rundar upp och skänker 50 kr till Bris.

Best Western har även valt att hjälpa Bris med logi under deras turné med Rix FM Festivalen.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Agree With Privacy Policy